HÖJDPUNKTER

Konsert, konstutställning, stand-up eller skogsvandring? Vad kan man göra i Närpes?

14 augusti 2023

Höstens filmer hittar du här:

https://mittistan.fi/sv/categories/biograf

12 september 2023

Närpes erbjuder fina möjligheter till utomhusaktiviteter och natursköna äventyr, och West Canoe är din partner för att utforska vattnen i området. Oavsett om du föredrar att känna havsvinden i håret medan du paddlar längs kusten eller om du vill njuta av lugnet på ån, har West Canoe utrustningen för dig! Här hittar du kontaktuppgifter: West canoe

12 september 2023

Vargberget fritidscentrum är en underbar plats för utomhusaktiviteter och avkoppling året runt. Oavsett om du föredrar att vara aktiv och njuta av motion i naturen eller om du bara vill koppla av och ta in den natursköna omgivningen, så erbjuder Vargberget många möjligheter.Här kan man under alla 4 årstider njuta av naturen och vandra, skida, grilla, gå i motionstrappan, åka rullskidor, öva skytte, simma, pulka, besöka fornminnesplatser, plocka svamp och bär, leka i lekparken eller bara vara och njuta av sin matsäck.

14 augusti 2023

I Närpes finns flera vandringsleder där man kan vandra i sin egen takt och njuta av senhösten och vinterns vackra natur. I anknytning till de flesta vandringslederna finns grillplatser eller stugor så man kan göra upp eld om man så önskar och grilla eller äta sin matsäck till eldens sprakande värme. Det finns både längre och kortare leder att gå och även elljusspår där man kan gå både dag och kvällstid.

Vandringslederna hittar du här

14 augusti 2023

Vår vackra Närpes å har en längd på 75 km och huvudfåran börjar i sjön Kivi- och Levalampi. Ån rinner genom Pörtom och fortsätter ån söderut och biflödet Lillån förenar sig med huvudfåran i Övermark. Ån rinner genom Närpes centrum före den mynnar ut i sötvattensbassängen Västerfjärden.

Populära Sevärdheter

Historia och nutid, kultur och jordbruk, här hittar du säkert något som intresserar just dig!

Följ oss på Instagram