Vårens HÖJDPUNKTER

Konsert, konstutställning, räkfrossa eller skogsvandring? Vad kan man göra i Närpes i höst?

18 augusti 2022

När dagarna blir kortare, luften friskare och det är skördetid, är det dags för evenemanget Slättens Mat & Mystik. Under ett veckoslut i september bjuds besökaren på såväl kulturella som kulinariska upplevelser.

Fredagkväll ordnas olika kulturevenemang i centrum och de lokala matkreatörerna bjuder in till fest både i sina lokaler och på torget mitt i staden.

22 juni 2022

Närheten till havet har präglat Närpesborna i alla tider och att leka och simma i och vid vattnet är något som de flesta barn, och vuxna, njuter av och i Närpes finns många stränder där hela familjen kan koppla av med bad eller fiske. Vid Fagerö finns restaurang Seaside nära stranden och där kan man förutom att svalka sig med glass eller stilla sin hunger efter en dag på stranden också spela minigolf, beachvolley eller hyra SUP brädor.

16 juni 2022

Besök dem sommar! Du hittar dem här

07 april 2022

Här kan du läsa Visit Närpes och få tips om vad man kan göra i Närpes både som besökare till staden och som och boende i Närpes

15 augusti 2022

Känn havsvinden i håret eller kanske paddlar du hellre på ån? West canoe hyr ut kanoter och kajaker och kommer med dem dit du vill! Här hittar du kontaktuppgifter: West canoe

Populära Sevärdheter

Historia och nutid, kultur och jordbruk, här hittar du säkert något som intresserar just dig!

Följ oss på Instagram