Kokkolan Halpa-Halli är ett privat familjeföretag. Företaget inledde sin verksamhet år 1969. Då öppnade företagets grundare, kommerserådet Esko Ylinen, den första Halpa-Halli-butiken på standgatan 21 i Karleby.

Idag har Kokkolan Halpa-Halli Oy 39 butiker. Den nordligaste butiken ligger i Torneå och den sydligaste i Björneborg som också är den största butiken.

Kokkolan Halpa-Halli Oy:s huvudkontor och bolagets centrallager ligger i Karleby. Butikskedjan sysselsätter sammanlagt cirka 1 400 personer, varav nästan 300 arbetar i Karleby.

Butikerna i Halpa-Halli-kedjan är varuhus med komplett service. I varuhusens sortiment ingår bland annat textilier för hela familjen, hushållsartiklar, kemikalieprodukter, biltillbehör, hemelektronik och livsmedel.

Bolaget har en starkt centralstyrd verksamhetsmodell. Kokkolan Halpa-Halli Oy:s princip är att alltid sälja högklassiga produkter billigare än den allmänna prisnivån.

Produkter av hög kvalitet, en konstant förmånlig prisnivå och bra kundbetjäning är grundvalen för verksamheten. Välkommen att handla hos Halpa-Halli!

Information

Opening hours: 
måndag-lördag: 08-21, söndag: 10-21
Address: 
Tegelbruksvägen 64200 NÄRPES
Phone: 
020-7183320
Email: 
palaute@halpa-halli.com
Website: 
www.hhnet.fi
Har NFF presentkort: