Veckans lunch - v.49

Utskriftsvänlig version
Måndag 30.11

Grönkålssoppa med fetaost (G,L)

Rimmad grisfilé i rosépepparsås, ugnsklyftpotatis (G,L)

Kycklinglasagne med soltorkad tomat (L)

Chokladmoussé (G,H)

Buffén står dukad 10.30-14.30

Take Away beställs enkelt via PICKAPP eller

RING 045-6918016

Tisdag 01.12

Asiatisk fisk- och skaldjurssoppa med kokos

Örtkryddade färsbiffar i Bbq-gräddså, klyftpotatis (G,L)

Kycklingklubbor med chiliaioli, ris (G,L)

Havtornskräm med vispgrädde (G,L)

Onsdag 02.12

Falsk hummersoppa (G,L)

Stekt fläsk med löksås, potatismos (G,L)

Glöggkryddad oxgryta (G,L)

Lingonkvarg med kinuski (G,L)

Torsdag 03.12

Traditionell kötsoppa (G,L)

Tomat- och ostgratinerad ugnskorv, potatismos (G,L)

Panerad spätta med örtagårdssås (L)

Pannkaka med sylt och grädde (L)

Fredag 04.12

Trattkantarellsoppa (G,L)

Schntizel med cheddarost-jalopenosås, pariserpotatis (G,L)

(Glutenfritt från köket)

Chili con Carne, ris (G,L)

Kladdkaka med vispgrädde (L)

TREVLIG SJÄLVSTÄNDIGHET!

Måndag 30.11

Pannbiffar med bacon- trattkantarellsås, potatismos (G,L)

Krämig mango-aurakyckling med grönsaker och jasminris (G,L)

Plommonkräm med vaniljgrädde (G,L)

Dagens lunch må-fre 11- 14.30, Middagsbox må-fre 15-17

Tisdag 01.12

Grisnoisetter med dragon- och baconsås, klyftpotatis (G,L)

Pankopanerade laxnuggets med tartarsås och gräslöksmos (G,L)

Morotskaka med apelsin- och chokladfrosting (L)

Onsdag 02.12

Hamburgerbuffè med pommes, chilimayo och tillbehör (G,L)

Stir fry med kycklingfilè och sataynudlar (L)

Morot- och palsternackbiffar med tzatziki (G,L)

Hallon- och kinuskikvarg (G,L)

Torsdag 03.12

Hawaischnitzel med grönpepparsås och klyftpotatis (G,L)

Marockansk kycklingtagine , grönsakscouscous, yoghurtsås(G,L)

Pepparkakstiramisù i glas (G,L)

Fredag 04.12

Grillbiff med pepprig bacon- färskostsås, potatisgratäng (G,L)

Tex mex med tacofärs, fajitakyckling, tortillas, såser (G,L)

Ris à la malta (G,L)

Måndag 30.11

Nachopanerad kyckling med cheddarcreme (G,L)

Grisnoisetter med auraostsås och crisscutpotatis (G,L)

Dessertbuffé (G,L)

Tisdag 01.12

Ugnslax med medelhavstäcke och rostad örtpotatis (G,L)

Pasta Bolognese med parmesanost (L)

Ostsoppa med vitvin (G,L) och brödkrutonger (L)

Ugnsbanan med marshmallows och choklad (G,L)

Onsdag 02.12

Mörkokt nötytterstek med madeirasås och smörstekta champinjoner (G,L)

Flygande jakob med ris (G,L)

Saftig sockerkaka med kaffe (L)

Torsdag 03.12

Koskenlaskijafylld köttfärslimpa med pepparsås och klyftpotatis (G,L)

Panerad strömming med limecreme (L)

Getostgratinerade rödbetor med honung och pinjenötter (G,L)

Pannkaka med äppelmos och kanelgrädde (L)

Fredag 04.12

Västerbottenostgratinerad abborre med saffran-vitvinssås och dillpotatis (G,L)

Grillad kyckling med julmustsås och potatisgratäng (G,L)

Lingonmousse med pepparkakor (G,L)

Måndag 30.11

Spagetti med köttfärssås (L,G)

Pankopanerad kyckling med chilidipp (L)

dessert: Wilsons smågrisar

Middagsbox,/Familjelåda,
välj från dagens lunchalternativ, skriv i kommentaren

beställ i förväg Hämtas kl. 15-16

Lunchbuffé 11-14.30
Take away och lunchleverans
beställ här eller 0409605028

Tisdag 01.12

Korvstroganoff (L,G)

Panerad spätta med skagensås (L)

dessert: äppelkräm med kanel

Middagsbox / Familjelåda, välj från dagens lunchalternativ
Hämtas kl. 15-16

Onsdag 02.12

Schnitzel med cheddarostsås (L)

Marinerade broilerlår (L,G)

dessert: kladdkaka (L)

Middagsbox, /Familjelåda, välj från dagens lunchalternativ

Hämtas kl. 15-16

Torsdag 03.12

Ärtsoppa (L,G)

Kycklingkebab (L,G)

Asiatisk nötköttswok (L,G)

dessert: pannkaka med sylt och grädde (L)

Middagsbox /Familjelåda, välj från dagens lunchalternativ

Hämtas kl. 15-16

Fredag 04.12

Jullunch med ägghalvor, sillar, rosoll,
Honungsglaserad julskinka,
lax i krämig spenatsås, morotslåda, kålrotslåda m.m

dessert: Pepparkakspannacotta

Middagsbox /Familjelåda, välj från dagens lunchalternativ

Take away jultapas, juliga smårätter att njuta av hemma

beställ senast torsdag! hämtas kl. 17-18

Måndag 30.11

Veckans sallad: Grekisk sallad med kalamataoliver

(G,L)

Potatis och köttfärsgratäng

(G,L)

Ugnslax med avocadogräddfil och dillpotatis

(G,L)

Tisdag 01.12

Veckans sallad: Grekisk sallad med kalamataoliver

(G,L)

Mald leverbiff med löksås och lingonsylt

(G,L)

Marinerad grisinnerfile med mild peppar-cognacssås

(G,L)

Morot och batat biffar med pestoyogurt

(G,L)

Blåbärskräm med vaniljgrädde

(G,L)

Onsdag 02.12

Veckans sallad: Grekisk sallad med kalamataoliver

(G,L)

Operabiff med stekt ägg

(G,L)

Nachopanerad kyckling med currymajonnäs

(G,L)

Pepparkakskladdkaka med grädde

(L, annan glutenfri efterrätt fås)

Torsdag 03.12

Veckans sallad: Grekisk sallad med kalamataoliver

(G,L)

Janssons frestelse med inlagd rödbeta

(G,L)

Schnitzel med bearnaisesås

(G,L)

Husets köttsoppa

(G,L)

Mangokvarg med kokos och vitchoklad

(G.L)

Fredag 04.12

Veckans sallad: Grekisk sallad med kalamataoliver

(G,L)

Svartvinbärsstek av oxbringa med gräddpotatis

(G,L)

Lutfisk med vitsås

(G,L)

Marängsviss med hallon

(G,L)

Måndag 30.11

Måndagsbuffe

Stekt kyckling & bambuskott, stekt nöttkött & lök, kyckling & grönsaker, tofu & currysås, vietnamesiska köttbullar, (vegetarisk) vårule, ris, nudlar och sallad

Tisdag 01.12

Tisdagsbuffe

Stekt nöttkött & bambuskott, stekt kyckling & ingefära, kyckling & currysås, tofu & tomat, stekta räkor i söt-sursås, (vegetarisk) vårule, ris, nudlar och sallad

Onsdag 02.12

Onsdagsbuffe

Stekt kyckling & ananas, stekt kyckling & citrongräs, vegetarisk anka, stekta nöttkött & grönsaker, lax & tomatsås, (vegetariska) vårullar, kycklingbollar, lökringar, stekt ris, ris, nudlar, sallad, räkchips, tårtor

Torsdag 03.12

Torsdagsbuffe

Stekt griskött & citrongräs, stekt kyckling & grönsaker, tofu & currysås, stekta nöttkött i hoisinsås, krispig pangasius, (vetetarisk) vårulle, kycklingboll, ris, nudlar och sallad

Fredag 04.12

Fredagsbuffe

Bläckfisk i söt-sursås, stekt kyckling & grönsaker, krispig kyckling, vegetarisk anka, stekt nötkött & bambuskott, (vegetarisk) vårule, ris, nudlar och sallad