Den godaste lunchen äter du i Närpes!

Lunch vecka 8 | Veckans lunchschema för restauranger i Närpes

Utskriftsvänlig version
Måndag 17.02 Tisdag 18.02 Onsdag 19.02 Torsdag 20.02 Fredag 21.02

Tomatsoppa med fetaost (G,L)

Grisfilé med tryffelbearnaise, ugnklyftpotatis (G,L)

Ugnsbakad koljarygg med dillpesto- och grädde (G,L)

Fruktcocktail med vispgrädde (G,L)

Buffén står dukad 10.30-14.30

Maletköttsoppa (G,L)

Pytt i Panna med stekt ägg (G,L)

Asiatiska kycklingfärsbiffar i chili-vitlökssås, ris (G,L)

Snövitspudding med persikosås (G,L)

Rödbetssoppa med smetana (G,L)

Traditionell fläsksås, potatismos (G,L)

Köttbullar i gräddsås med rårörda lingon (G,L)

Äppel- och rabarberkräm med vispgrädde (G,L)

Bistro´s gräddiga laxsoppa (G,L)

Tacobuffé med maletkött och kyckling (G,L)

Stekt knackkorv med senapssås, potatismos (G,L)

Plättar med sylt och grädde (L)

Blomkålssoppa med knaperstekt bacon (G,L)

Mörbakad oxstek i gräddigskysås, pariserpotatis (G,L)

Rökt laxpasta med grönkål och färskost (G,L)

Lingonkvarg med kinuskisås (G,L)

Sportlovet v.9 äter alla barn i åk 1-9 för 5€

Pannbiffar med bacon- och lökstuvning, potatismos (G,L)

Taco chicken nuggets med chipotlemajonnäs (G,L)

Marängsviss (G,L)

Dagens sallad må-fre 11-15. Middagsbox må- fre 15

Krämig bacon- och pepparostgris, friterad örtpotatis (G,L)

Africanakyckling med ris, mangochutney och jordnötter(G,L)

Spröda kålbiffar med pepparrotsgräddfilssås (G,L)

Kokosbollar (G,L)

Jägarbiff av gris med trattkantarellsås och potatisgratäng(G,L)

Italiensk lax med ugnsrostade grönsaker och pestocreme (G,L)

Tomatsoppa med smetana (G,L) och krutonger (L)

Päron- och kinuskikvarg (G,L)

                             

Blodbrödsoppa (L)

Slottstek med gräddsås, vinbärsgelè och pressgurka (G,L)

Köttfärsrullader med rödbeta och saltgurka, dijonsås (G,L)

Plättar med hallonsylt och vispgrädde (L)

                              

Schweizerschnitzel med pepparsås och klyftpotatis (G,L)

Stir fry med kycklingfilè och sataynudlar (L)

Libanesiska falafelbullar med tzatziki (G,L)

Morotskaka med apelsin- och chokladfrosting (L)

Teriyaki lax med grönsakswok (L,G)

Citron-honungs marinerad kyckling med örtsås och potatismos (L,G)

Pestopasta med champinjon, tomat och ruccola (L)

Hallonmousse med rostad vitchoklad (L,G)

Pannbiff med gräddsås, potatismos och husets inlagda gurka (L,G)

Kycklingechiladas med nachos och salsa (L)

Makaronilåda med Koskenlaskija (L)

Äppelkräm med kanelgrädde (L,G)

Mörkoktnötstek med Portersås och potatisgratäng (L,G)

Husets lasagne med riven morot (L)

Sallad med kebab och pepperoni (L,G)

Brownie med mintchoklad och päron (L)

Dubbelmarinerad grisinnerfilé med vitlöksdipp och klyftpotatis (L,G)

Lime- och korianderpanerad torsk med sojadressing  och rotsaksmos (L)

Kryddig chili sin carne med ris (L,G)

Pannacotta med tomat och basilika (L,G)

Långkokt nötkind med BBQ-sås och pommes frites (L,G)

Parmesanpanerad kyckling med kall pestosås och stekt ris(L,G)

Bondbönsbiffar med remouladesås  (L)

Marängsviss (L,G)

Sportlovserbjudande: https://www.hotelredgreen.fi/sv/nyheter/2020/02/17/mat-bio-under-sportlovet

Ugnskorv med senapssås, potatismos (L,G)

Kyckling Kiev (L)

Bärkvarg (L,G)

Panerad spätta med skagensås (L)

Helstekt grisfilé med krossad pepparsås (L,G)

Blåbärs-vitchokladmuffins (L)

Malda leverbiffar med löksås, potatismos (L,G)

Pulled chicken med marinerad rödlök (L,G) 

Fruktsallad (L,G)

Krämig laxsoppa (L,G)

Köttfärslimpa med fetaost och baconfräs (L,G)

 Plättar med sylt och grädde (L)
 

Schnitzel med mustapekkasås (L)

Baconlindad kyckling (L,G)

Chokladkräm med vispgrädde (L)

Karibisk buffé kl. 17-21

Siskonkorvsoppa (G,L)

Broilerfrestelse (G,L)

Lindströms biff (G,L)

Fisksoppa (G,L)

Drömfärs (L)

Biff Stroganoff (G,L)

Maletköttsoppa (G,L)

Citrongratinerad sej (L)

Karelsk stek (G,L)

Ärtsoppa (G,L)

Korvsås (G,L)

Paprikabroiler (G,L)

Pannkaka

Köttsoppa (G.L)

Torsk, apelsinsås (G,L)

Köttbullar (L)

Grisschnitzel Bearnaise (från köket)