Den godaste lunchen äter du i Närpes!

Lunch vecka 3 | Veckans lunchschema för restauranger i Närpes

Utskriftsvänlig version
Måndag 14.01 Tisdag 15.01 Onsdag 16.01 Torsdag 17.01 Fredag 18.01

Rostsakspurésoppa med bacon (G,L)

Pankopanerad havsabborre med gräddfilssås (L)

Kebab med tillbehör, pommes frites (G,L)

Bärkräm med vispgrädde (G,L)

Buffén står dukad 10.30-14.30

Champinjonsoppa (G,L)

Biff a´la Lindström med gräddsås, ugnsklyftpotatis (G,L)

Gräddstuvad pytt i panna (G,L)

Wilsons smågrisar (L)

Cheddarostsoppa med nachokross (G,L)

Traditionell kalops, potatismos (G,L)

Noisetter i gräddig dijonsenapssås (G,L)

Hallonkvarg (G,L)

Köttsoppa (G,L)

Flygande Jakob, ris (G,L)

Gräddstuvade kåldolmar (G,L)

Plättar med sylt och grädde (L)

Fisk- och skaldjurssoppa med aioli (G,L)

Black Angusstek med trattkantarellsås, potatisgratäng (G,L)

Knapriga kycklingklubbor med sweet chilisås (G,L)

Snövitspudding med sylt (G,L)

Trevlig Helg!

Broccolisoppa med koskenlaskijaost (G,L)

Nachopanerad kycklingschnitzel med chipotlemajonnäs (G,L)

Kryddig chorizopanna med ajvar och cornichons (G,L)

Rabarber- och jordgubbskräm med vaniljskum (G,L)

                   

                     Dagens sallad må-to kl. 11-15 Middagsbox må-fre kl.15-17.30

Köttbullar med gräddsås, potatismos och lingonsylt (G,L)

Grisnoisetter med bacon- trattkantarellsås (G,L)

Grekisk grönsaksgratäng (G,L)

Mango- och hallonkvarg (G,L)

Revbenspjäll med rhode islandsås och klyftpotatis(G,L)

Thai-biffwok med sweet chilinudlar och cashewnötter (G,L)

Spröda kålbiffar med äppel- och pepparrotsdip (G,L)

Marängsviss (G,L)

Blodbrödsoppa (L)

Köttfärsrullader med rödbeta och saltgurka, dijonsenapssås(G,L)

Ostpanerad rödspätta med skagensås och mandelpotatis(G,L)

Plättar med hallonsylt och vispgrädde (L)

Grillbiff med bacon- och pepparostsås, potatisgratäng (G,L)

Pulled chicken burgare med pommes och ananascoleslaw (G,L)

Morotskaka med apelsin- och chokladfrosting (G,L)

 

Hemlagade godsaker för hemköp från delidisken!

Kyckling Gyros med tzatziki, pitabröd och picklad rödlök(L)

Spenat och Fetaost bakad lax med potatismos(G,L)

Köttfärssoppa(G,L) med hembakat bröd

Mango-apelsinkräm med grädde(G,L)

Mörstekt grisfilè med chilibearnaisesås och potatiskroketter(G,L)

Kyckling tikka masala med jasminris(G,L)

Vegetarisk pizza med mozzarella och körsbärstomat(L)

Snövitspudding med jordgubbssylt(G,L)

Krämig Pasta Carbonara med sidfläsk(L)

Chili och cheddarostfylld köttfärslimpa med gräddsås(G,L)

Tomatsoppa à la Red & Green(G,L)

Brownies med vispgrädde(L)

Hotdogs med rostad lök, hemlagad gurksallad och pommes frites(L)

Jägarens köttgryta med kantareller och tranbär(G,L)

Rödbetsbiffar med dragonyoghurtsås(G,L)

Plättar med sylt och grädde(L)

Lövbiff av nötkött med ört-vitlökssmör och husets klyftpotatis(G,L)

Parmesangratinerad torsk med potatismos(G,L)

Falafel med kall myntasås(L)

Blåbärs-kvargpaj med vaniljsås(L)

 

Spagetti med köttfärssås (L)

Chilifisk med kall örtagårdssås (L)

Wilsons smågrisar (L)

Cheddarostfyllda korvbiffar (L,G)

Bbq-marinerade broilerlår, ris (L,G)

Äppelkaka med vaniljvisp (L)

 

Stekt fläsk med löksås (L,G)

Köttgryta av gris med champinjoner (L,G)

 Bärmousse (L,G)

Pastagratäng med kyckling (L)

Köttfärsbiffar med bacon, krämig örtsås (L,G)

Fattiga riddare med hallonsylt och grädde (L)

Schnitzel med pepparsås, pommes frites (L)

Kåldolmar med gräddsås, lingonsylt (L,G)

Blondies med vitchoklad och hallon (L)

A la carte kl. 17-21

Knackorvsoppa (G,L)

Kycklingklubbor (G,L)

Lasagne (L)

Fisksoppa (G,L)

Korvstroganoff (G,L)

Grisfilébiff med svampsås (G,L)

Hönssoppa (G,L)

Pulled beef (G,L)

Malen leverbiff (G,L)

Ärtsoppa (G,L)

Fajita kyckling (G,L)

Kalops med morot (G,L)

Köttsoppa (G,L)

Ugnslax med thaisås (G,L)

Wienerschnizel (L) från köket