Kvalitetskläder för kvinnor
Vi har ett brett utbud av främst danska kvalitetskläder för kvinnor i alla åldrar och i storlekarna 34 - 60. Några holländska och svenska varumärken finns också i vårt sortiment. Vi har specialiserat oss på varumärken som inte finns i så stor utsträckning i Finland som bl.a. Ofelia, Cassiopeia, Studio, Zoey, Sandgaard, Magna, Robell, Sunday och Mix by Heart.

Sömnadstjänster
Vi hjälper er med att ändra om era kläder som t.ex. att korta av byxor eller klänningar. Vi kan reparera och sy nya kläder och också inredningstextilier. Leveranstiden på ändrings- och reparationsarbeten är minst 2 veckor och vi förbehåller oss rätten att ta emot endast tvättade kläder och tyger. Kvarglömda föremål i fickor och dylikt är ej på vårt ansvar. Leveranstiden på nya kläder, inredningstextilier och övriga sömnadsarbeten är minst 4 veckor.

Gruppbokningar
Vi erbjuder privata gruppbokningar utanför våra öppethållningstider. Vad gör man under en sådan här kväll? Jo, att du och dina väninnor/jobbkompisar får hela butiken för er själva. Ni får tips om vad som är i modet just nu samt personliga tips på vilka modeller och färger ni passar i. Man kan boka in sig vardagskvällar klockan 18:30 eller 19:00. Eller varför inte ta det en lördagseftermiddag klockan 15:00? Hur länge brukar man hålla igång? Vi har ingen sluttid utan man håller igång så länge man orkar!

Tyger och sytillbehör
I vår tyghylla hittar man bl.a. plastad frotté, klassificerat arbetstyg, trikåtyg och bomullstyg. Bland sytillbehören finns det mesta till vardagligt bruk såsom sytråd, sprättare, mormosöga och kanalband till gardiner.

Information

Opening hours: 
måndag: stängt, tisdag-onsdag: 10-17, torsdag: 10-20, fredag: 10-17, lördag: 10-13, söndag: stängt
Address: 
Närpesvägen 35
Cell phone: 
+358 (0)50 4337050
Email: 
angelssyatelje@gmail.com
Website: 
https://www.angelssyatelje.com/
Har NFF presentkort: