HIGHLIGHTS

Concerts, exhibitions or dialectfestival. What's happening this summer in Närpes?

18 August 2022

När dagarna blir kortare, luften friskare och det är skördetid, är det dags för evenemanget Slättens Mat & Mystik. Under ett veckoslut i september bjuds besökaren på såväl kulturella som kulinariska upplevelser.

Fredagkväll ordnas olika kulturevenemang i centrum och de lokala matkreatörerna bjuder in till fest både i sina lokaler och på torget mitt i staden.

22 June 2022

Närheten till havet har präglat Närpesborna i alla tider och att leka och simma i och vid vattnet är något som de flesta barn, och vuxna, njuter av och i Närpes finns många stränder där hela familjen kan koppla av med bad eller fiske. Vid Fagerö finns restaurang Seaside nära stranden och där kan man förutom att svalka sig med glass eller stilla sin hunger efter en dag på stranden också spela minigolf, beachvolley eller hyra SUP brädor.

16 June 2022

Besök dem sommar! Du hittar dem här

07 April 2022

Här kan du läsa Visit Närpes och få tips om vad man kan göra i Närpes både som besökare till staden och som och boende i Närpes

15 August 2022

West canoe are renting out canoes and kayaks this summer and are bringing them wherever you want! You'll find the contact information here: West canoe

Popular Attractions

History and present, culture and agriculture, here you will surely find something that interests you!

Follow us on Instagram