Weekly HIGHLIGHTS

Concert, art exhibition, gorge on prawns and tomato carnival. What's happening this week in Närpes

15 January 2021

Närpes konstklubb har vinterutställning i konsthallen i Mittistan. Temat är Fantasi.

Konsthallens öppettider:

Må- tor: kl 8-20

Fre: 8-21

Lö: 14-21

Sö: stängt

Vi följer dessa steg i konsthallen för att säkerställa din säkerhet och komfort: Max 10 personer samtidigt i hallen Vi rekommenderar användning av ansiktsmask. Håll avstånd.

19 January 2021

Ett mord begås i London och det meddelas på radion att polisen söker en person klädd i mörk paletå och filthatt.
Det är upptakten till Råttfällan av Agatha Christie.
Pjäsen hade premiär 6.10.1952 och har spelats oavbrutet i London sedan dess fram tills i våras då pandemin satte stopp.
Vi förflyttas till den efterkrigstida engelska landsbygden och det nyöppnade pensionatet på herrgården Monkswell.Ute faller snön kraftigt och snart anländer de första gästerna. Den ena mer mystisk än den andra. Är man verkligen den man utger sig vara?

12 January 2021

Vargberget fritidscentrum är en härlig och naturskön plats för motion eller avkoppling. Här kan man under alla 4 årstider njuta av naturen och vandra, skida, grilla, gå i motionstrappan, åka rullskidor, öva skytte, simma, pulka, besöka fornminnesplatser, plocka svamp och bär, leka i lekparken eller bara vara och njuta av sin matsäck.

12 January 2021

Vår vackra Närpes å har en längd på 75 km och huvudfåran börjar i sjön Kivi- och Levalampi. Ån rinner genom Pörtom och fortsätter ån söderut och biflödet Lillån förenar sig med huvudfåran i Övermark. Ån rinner genom Närpes centrum före den mynnar ut i sötvattensbassängen Västerfjärden.

12 January 2021

Bekanta dig med bengtsgården och jordbruksmuseét utan att ta ett enda steg utanför dörren! Naturligtvis kan en virtuell rundtur inte ersätta en riktigt besök men man kan se det som en förberedelse inför det riktiga besöket!

http://www.kultur360.fi/sv/start/

Popular Attractions

History and present, culture and agriculture, here you will surely find something that interests you!

Follow us on Instagram