Lunch

Today's Lunches

Wednesday30.04| v. 18
  • Svartrotssoppa med äpple och gräslök (G, L)
    Sallad, Hembakat bröd, Mjöd och munkar (L)
  • Baconfylld grisfile med pepparsås (G, L)
    Sallad, Hembakat bröd, Mjöd och munkar (L)
  • Gräddstuvad viltskav, potatismos (G, L)
    Sallad, Hembakat bröd, Mjöd och munkar (L)
  • Thai red chicken curry med grönsaker, jasminris G,L
  • Grillbiff i krämig färskostsås med dijon och gräslök G,L
  • Tomatsoppa med ört -creme fraiche G,L
  • Kinuskipäron med vaniljskum och havrecrunch
  • Ajvarfylld nötfärslimpa med krämig tomatsås och stekt potatis
    L G
  • Kyckling Gordon Bleu med potaispuré, smörslungade ärter och citron
    L G
  • Sparrissoppa (G, L)
  • Vanilj panna cotta med mango (G,L)
  • Kebab med Pommes ( L G S )
  • Ugnsgratinerad forell
    L G Ä S
  • Potatis och Potatismos
  • Mjöd och munkar
  • Kycklingenchiladas med nachos och salsa (L)
    Jordgubbskräm med vispgrädde (L,G)
  • Mörbakad pepparstek (L,G)
    Jordgubbskräm med vispgrädde (L,G)
  • Valborgskassen (för 2 pers)
    Beställ senast måndag 28.4, hämtas 30.4 kl. 17-18
  • Veckans sallad: Grekisk sallad med kyckling
  • Mustig grönsaksgryta med tomat och bönor
  • Marinerad mörbakad filé med tomat och fetasås
Pannkaka