Den godaste lunchen äter du i Närpes!

Lunch week 47 | This weeks lunch table for restaurants in Närpes

Utskriftsvänlig version
Måndag 18.11 Tisdag 19.11 Onsdag 20.11 Torsdag 21.11 Fredag 22.11

Pannbiff med bacon- och lökstuvning, potatismos (G,L)

Taco chicken nuggets med batatpommes, sweet chilidip (G,L)

Hallonkvarg med kinuski och rostad kokos (G,L)

                              Dagens sallad må- fre kl. 11-15 Middagsbox må- to 15- 17

Grisnoisetter med bacon- rödvissås, potatisgratäng (G,L)

Stir fry med kycklingfilè och sataynudlar (L)

Morot- och palsternackbiffar med tzatziki (G,L)

Chokladkräm med vispgrädde (G,L)

Schnitzelbuffè med klyftpotatis, såser och tillbehör (G,L)

Kållåda med lingonsylt (G,L) 

Linguine alla puttanesca (L)                                                                              

Exotisk fruktsallad med kokosgrädde (G,L)

Brasseriets siksoppa (G,L)

Plommonjärpar med gräddsås och potatismos (G,L)

Barbeque chicken pita med goda tillbehör (L)

Plättar med hallonsylt och vispgrädde (L)

Grillbiff med bacon- koskenlaskijaostsås, örtklyftpotatis(G,L)

Smetana- purjolökslax med räkor och dill (G,L)

Broccoli- och blomkålsgratäng (G,L)

Hjortroncheesecake i glas (G,L)

Hamburgarbuffé med pommes frites (L)

Kyckling med limesås och batatklyftpotatis (G,L)

Vegansk hamburgarbuffé (L)

Glassbuffé (G,L)

Bräserad grisfilé med rosmarinsås och potatiskroketter (G,L)

Laxfilé med honungs-chilisås och ris (G,L)

Falafelbullar med pestoyoghurt (G,L)

Syrlig bärkvarg (G,L)

Köttfärslimpa med cheddarost-paprikasås och stekt potatis (G,L)

Vegetarisk lasagne med halloumi och spenat (L)

Korvsoppa (G,L) med rågbröd från Wilson's hembageri (L)

Chokladkaka med kokostosca (L)

Pyttipanna med stekt ägg (G,L)

Lax med medelhavstäcke och kokt potatis (G,L)

Morotsbiffar med dragoncrème fraîche (G,L)

Fattiga riddare med sylt och grädde (L)

Smördegsinbakad grisinnerfilé med trattkantarellstuvning och potatisgratäng (L)

Timjan-baconkyckling med spenatris (G,L)

Rödbetssoppa med crème fraîche (G,L)

Chokladkräm med vispgrädde (G,L)

Köttbullar med pepparsås (L,G)

Pepparrostad grisfilé (L,G)

After eight päron (L,G)

Ugnsbakad grissida med krämig vitvinssås(L,G)

Kycklingenchiladas med salsa och gräddfilssås(L)

 Blåbärskvarg (L,G)

 Stekt fläsk med löksås (L,G)

 Örtrostad kyckling (L,G)

 Bärkräm med vispgrädde (L,G)

Traditionell kalops (L,G)

Salami-ostfylld kyckling med skysås (L,G)

 Brownie med vispgrädde (L)

Schnitzel med krämig senapssås (L)

Ugnsax med spenatsås (L,G)

Vitchoklad pannacotta (L)

Italiensk/pizzabuffé kl. 17-21

Köttsoppa (G,L)

Broilersås med aura (G,L)

Bacongratinerad ugnskorv (G,L)

Fisksoppa (G,L)

Grisfilébiff,pepparsås (G,L)

Nöttköttgryta med lingon (G,L)

Hönssoppa (G,L)

Grönsaksgratinerad sej (G,L)

Sjömansbiff (G,L)

Ärtsoppa (G,L)

Biff Teriyaki (L)

Kåldolmar (G,L)

Plättar

Korvsoppa (G,L)

Rödspätta,svampsås

Grisschnitzel bernaise (från köket)