Den godaste lunchen äter du i Närpes!

Lunch week 8 | This weeks lunch table for restaurants in Närpes

Utskriftsvänlig version
Måndag 18.02 Tisdag 19.02 Onsdag 20.02 Torsdag 21.02 Fredag 22.02

Rödbetssoppa (G,L)

Kryddiga kycklingklubbor med chiliaioli, ris (G,L)

Filégryta Provencale, friterad klyftpotatis (G,L)

Lingonmoussé (G,L)

Buffén står dukad 10.30-14.30

Potatis- och purjolökssoppa (G,L)

Grekiska köttfärsbiffar med tzatziki, rostad potatis (G,L)

Laxfärsbiffar med gräddfilssås (G,L)

Wilsons smågrisar (G,L)

Rysk fisksoppa (G,L)

Pulled Pork med tillbehör, pommes frites (G,L)

Karibisk kokos- och curry kyckling, ris (G,L)

Plommonkräm med vispgrädde (G,L)

Maletköttsoppa (G,L)

Stekt knackkorv med senapssås (G,L)

Gräddstuvade kåldolmar, potatismos (G,L)

Pannkaka med sylt och grädde (L)

Kronärtskockssoppa (G,L)

Wienerschnitzel med skogssvampssås (L) (glutenfri schnitzel fås från köket)

Ugnsbakad torskrygg i pepparrotsgrädde, potatismos (G,L)

Kladdkaka med dajmgrädde

Sportlovsbuffé i kväll 17-22

Wallenbergare med gräddsås, ärter, potatismos, lingonsylt (G,L)

Rosèpepparkyckling med krämig bacon- och ostsås (G,L)

Broccoli- och blomkålsgratäng (G,L)

Blåbär- och banankvarg (G,L)

                     

                         Dagens sallad må-fre kl. 11-15 Middagsbox må-fre kl.15-17.30

Grisnoisetter med bbq- rödvinssås och friterad örtpotatis(G,L)

Krämig mango- kokoskyckling med bacon och ädelost(G,L)

Morot- och palsternackbiffar med tzatziki (G,L)

                         Kinuskipäron med vaniljskum (G,L)

Revbenspjäll med chilimajonnäs och cajunklyftpotatis (G,L)

Ostpanerad rödspätta med tartarsås och gräslöksmos (G,L)

Kokosbollar (G,L)

Brasseriets laxsoppa (G,L)

Persiljejärpar med bacon- och lökstuvning, potatismos (G,L)

Asiatisk grissida med hoisinglaze och krispig nudelsallad (G,L)

Plättar med hallonsylt och vispgrädde (L)

Wienerschnitzel med pepparsås,klyftpotatis och batatfrites(G,L)

Thai green chicken curry med grönsaker och jasminris (G,L)                         

Bakad potatis med krämig medelhavsröra (vegetarisk) (G,L)

Toscakladdkaka (L)

Varmrökt lax med skagenröra och potatismos (G,L)

Grillad kyckling med krämig currysås (G,L)

Grönsakspaj med fetaost, basilika och tomat (L)

Vitchoklad-fruktmousse (G,L)

Stekt fläsk med löksås och potatismos (G,L)

Paella med kyckling och skaldjur (G,L)

Karibiska grönsaksbiffar med ris och ört-jughurtsås (G,L)

Rulltårtsbakelse (L)

Grisschnitzel med choronsås och husets klyftpotatis (L)

Coq au vin (kyckling i rödvinssås) med kokt potatis (G,L)

Krämig svampsoppa (G,L) med hembakt bröd (L)

Ananas-Mangokvarg (G,L)

Medelhavsforell med basilika-citronsås (G,L)

Lindströmsbiffar med potatismos (G,L)

Spenatsoppa med kokt ägg (G,L)

Ålandspannkaka med sviskonkräm och grädde (L)

Mörstekt marinerad nötfilé med trattkantarellsås (G,L)

Panerad spätta med varm dillsås (L)

Quinoabiffar med fänkålstzatsiki (G,L)

Banoffee-dessert (L)

 

Ostfyllda korvbiffar med skysås (L,G)

Krämig pastagratäng med kyckling (L)

 Bärkvarg (L,G)

Pannbiff med krämig baconsås, potatismos(L,G)

Rostad kalkon med pepparsås (L,G)

 Toscapäron med vaniljvisp (L)

Stekt fläsk med löksås (L,G)

Thai-rosmarinsmarinerad kyckling (L,G)

 Jordgubbskräm med vispgrädde (L,G)

Laxsoppa (L,G)

Stekt knackkorv från Björkens med stekt lök (L,G)
Makaronilåda (L)

Chokladbollar (L)

Schnitzel med koskenlaskijasås, steak fries (L)

Grönsaksbiffar med örtagårdssås (L)

 Vaniljpannacotta med hallonsås (L,G)

Italiensk buffé kl. 17.30-21

Hönssoppa (G,L)

Drömfärs (L)

Nötköttgryta med lingon (G,L)

Fisksoppa (G,L)

Ugnstekt broilerfilé, mangosås (G,L)

Korvstroganoff (G,L)

Korvgulaschsoppa (G,L)

Fiskgratäng med räkor (G,L)

Ugnsfläsk (G,L)

Ärtsoppa (G,L)

Crispychicken (L)

Pulled Beef (G,L)

Plättar

Köttsoppa (G,L)

Fiskfärs, svampsås (G,L)

Flygande Jakob (G,L)

Grisschnitzel, pepparsås  (från köket)