Viikon KOHOKOHDAT

Konsertti, taidenäyttely, rapumässäily tai tomaattikarnevaali. Mitä tällä viikolla tapahtuu Närpiössä?

21 lokakuu 2020

Susivuoren vapaa-aikakeskus on ihanan luonnonkaunis liikunta- ja rentoutumispaikka.Kaikkina neljänä vuodenaikana siellä voi nauttia luonnosta ja olosuhteiden mukaan vaeltaa, hiihtää, grillata, kävellä kuntorapuissa, hiihtää rullasuksilla, ampumaurheilla, uida, pulkkailla, tutustua muinaismuistopaikkoihin, poimia sieniä ja marjoja, leikkiä leikkipuistossa tai vain oleskella ja nauttia eväitä.

13 lokakuu 2020

Närpiössä on monta retkipolkua, joilla voi vaeltaa omaan tahtiin ja nauttia myöhäiskesän kauniista luonnosta. Useimpien reittien yhteydessä on nuotiopaikkoja tai mökkejä, joten halutessaan voi tehdä tulen ja grillata tai syödä eväitä nuotion lämmössä.

13 lokakuu 2020

Kaunis Närpiönjokemme saa alkunsa Kivi- ja Levalammen tekojärvestä, josta se virtaa Pirttikylän ja Ylimarkun kirkonkylien ja Närpiön keskustaajaman kautta ja laskee Västerfjärdenin säännöstelyaltaaseen. Pituutta joella on noin 75 kilometriä.

19 lokakuu 2020

Näinä korona-aikoina VisitNärpes ehdottaa retkeä Norrnäsiin!

Sieltä löydät motoriikkapuiston ja ulkokuntosalin niin isoille kuin pienillekin, grillauspaikan ja pöytiä, joiden ääressä nauttia eväitä.

Useimpien mielestä lienee jo liian kylmä uida ulkona, mutta innokkaille uimareille on tarjolla uimaranta Verkanin paviljongin vieressä. Lähistöllä on myös jatulintarha ja rantalentopallokenttä. Jatkamalla paviljongin ohi kulkevaa tietä pääsee satamaan, jossa voi käydä kävelyllä ja nauttia merituulen tuiverruksesta - ja jos tuulee liikaa, voi lämmitellä grillikodassa.

03 syyskuu 2020

Tutustu Bengtsgårdeniin sekä maatalousmuseoon ottamatta askeltakaan oven ulkopuolelle! Luonnollisesti virtuaalikierros ei voi korvata oikeaa vierailua, mutta sen voi kokea valmistautumiseksi ennen oikeaa käyntiä.

http://www.kultur360.fi/sv/start/

Suosittuja Nähtävyyksiä

Historiaa ja nykyaikaa, kulttuuria ja maanviljelystä, täältä löydät varmasti jotain juuri sinua kiinnostavaa!

Seuraa meitä Instagramissa