Map

Tjärlax Stugby

Stugbyn ligger lugnt och vackert beläget i en havsvik med möjlighet till bad och roddturer. Här finns 3 stugor (2-, 3- och 4 pers/stuga) som hyrs ut enligt kundens behov. Några stugor hyrs ut månadsvis. Stugorna är utrustade med varmt/kallt vatten och el. Dusch och toalett finns i skild byggnad. På området finns bastu, grillplats och vandringsled.

Läs mera

Strandkulla stugor

Högklassigt fritidsboende och inkvartering vid havet, året runt. Här finns 14 stugor, 30-135 m2. för 2-8 personer. Alla stugor har bastu, dusch, fullt utrustat kök, TV, radio, grill. Mycket lugnt läge, möjlighet till fiske, barnvänlig omgivning. Gemensam sandstrand samt grillkåta och lusthus. Alla stugor har egen strand med roddbåt.
Sommartid veckouthyrning mån-mån. Resten av året flexibla hyrestider.

Läs mera

Sommarhotell, Yrkesakademin i Närpes

YA:s sommarhotell i Närpes har 80 sängar fördelade på 20 lägenheter. En av lägenheterna är handikappanpassad. Varje lägenhet har basutrustat kök samt dusch och separat wc. I grundpriset ingår täcke och dyna. Ni kan välja att hyra sänglinne av oss eller ha med egna lakan och handdukar. På området finns tvättstuga, bastu, tv-rum och ett utrymme med bl.a. biljardbord och pingis. En stor utegrill finns till gästernas förfogande.

Öppethållningstider sommaren 2018 är 4.6.2018–8.8.2018.

Vi tar emot bokningar från 15.01.2018.

Ni når oss på: E-post: sommarhotell@yrkesakademin.fi  

Tfn 050-402 41 81 (vi tar mot telefonbokningar och förfrågningar måndagar–torsdagar kl 16–21)!

Mera uppgifter finns på www.yrkesakademin.fi

 

 

Läs mera

Lägerområde Fridskär

Uthyres sommartid åt grupper, i första hand för lägerverksamhet: 48 platser (8 x 4 pers. rum, 2 x 8 pers. rum), huvudbyggnad med kapell och serveringsutrymme, strandhus med bastu, kök och samlingsutrymme.

Läs mera

Lägenhet i centrala Närpes

Privat liten lägenhet i centrala Närpes, hyr ut till 2 pers. ev. 3 pers, man kan hyra ett dygn eller en vecka beroende på hur man kommer överens. Lägenheten  finns på första våningen, ( utan trappor). Alla kok- service för 3 pers finns. Lakan och handdukar ingår i hyran finns också badrum med dusch, allrum med sovalkov, TV. Lägenheten skall lämnas i det skick som före hyresgäster tar den ibruk.

 

Läs mera

Hotel Red & Green

Nytt hotell i centrala Närpes med 30 dubbelrum utrustade med dusch, TV, vattenkokare, strykbräde, strykjärn, hårfön, minibar och fri W-Lan, hotellet har även parkering, högklassig restaurang och bastuavdelning. Frukost ingår i rumspriset. I samma byggnad finns även biosalong, konferensutrymmen och konsthall.

Läs mera

Gåshällan

Gåshällan

Den som vill beundra skärgården från havssidan kan göra en utflykt till Gåshällan. Forststyrelsen hyr ut Gåshällan åt Skepparklubben Närpes rf Den som vill kan ta ett dopp i havet och njuta av en vedeldad bastu. Gåshällan erbjuder övernattning till den som vill uppleva en natt vid havet. Grillplats finns tillgänglig för den som vill grilla. Gåshällan lämpar sig för båtfolk, lägerskolor, företag, privatpersoner, fågelskådare, kurser och andra grupper av olika slag. Övernattning för ca. 20 st.

 

Naturstation Gåshällan.

Naturstation Gåshällan är en renoverad före detta sjöbevakningsstation, som ligger på en klippig ö långt ut i Närpes skärgård. Naturstationen lämpar sig för båtfolk, lägerskolor, företag, privatpersoner, fågelskådare, kurser och andra grupper av olika slag. Här finns övernattning för ca 25 personer, kök, matsal, bastu och torrtoalett.

Läs mera