Map

Tjärlax Mökkikylä

Mökkikylä sijaitsee rauhallisella ja kauniilla paikalla merenlahdessa, jossa voi uida ja soudella. Kylässä on kolme mökkiä (2, 3 ja 4 hlöä/mökki), joita vuokrataan asiakkaan tarpeiden mukaan. Joitakin mökkejä vuokrataan kuukausittain. Mökeissä on kylmä ja lämmin vesi ja sähkö. Suihku ja wc erillisessä rakennuksessa. Alueella on sauna, grillipaikka ja vaellusreitti.

Lue lisää

Strandkulla mökit

Korkealaatuista vapaa-ajanasumista ja majoitusta meren rannalla, ympäri vuoden. Strandkullassa on 13 mökkiä, 30-135 m2, 2-8 henkilölle. Kaikissa mökeissä on sauna, suihku, täysin varustettu keittiö, TV, radio, grilli. Hyvin rauhallinen sijainti, kalastusmahdollisuus, lapsiystävällinen ympäristö. Yhteinen hiekkaranta, grillikota ja huvimaja. Jokaisella mökillä oma ranta soutuveneineen.
Kesäaikaina viikkovuokraus ma-ma. Muulloin joustavat vuokra-ajat.

Lue lisää

Kesähotelli, Yrkesakademin, Närpiö

YA! Kesähotellissa on 80 vuodepaikkaa. Hotellissa on perusvarusteltuja huoneistoja, joissa jokaisessa kaksi yhden hengen huonetta ja yksi kahden hengen huone. Keittiö, kylpyhuone ja erillinen wc jokaisessa huoneistossa. Avoinna 6.6.– 8.8.2014.

Lue lisää

Leirikeskus Fridskär

Vuokrataan kesäaikana ryhmille, lähinnä leiritoimintaan: 48 paikkaa (kahdeksan neljän hengen huonetta, kaksi kahdeksan hengen huonetta), päärakennuksessa kappeli ja tarjoilutila, rantatalo, jossa sauna, keittiö ja kokoontumistila.

Lue lisää

Huoneisto Närpiön keskustassa

Pieni yksityishuoneisto Närpiön keskustassa. Keittiö tarvikkeineen, kylpyhuone, jossa suihku, olohuone ja makuualkovi, TV. Tilaa kahdelle, mahd. kolmelle. Lakanat, pyyhkeet ja aamiainen järjestyvät.

Lue lisää

Hotel Red & Green

Uusi hotelli Närpiön keskustassa. 30 kahden hengen huonetta, joissa suihku, TV, vedenkeitin silityslauta ja -rauta, hiustenkuivaaja, minibaari ja ilmainen. Hotellissa on myös pysäköintipaikka, korkealuokkainen ravintola ja saunaosasto. Aamiainen sisältyy hintaan. Samassa rakennuksessa elokuvateatteri, konferenssitilat ja taideaula.

Lue lisää

Luontoasema Gåshällan

Luontoasema Gåshällan on kunnostettu entinen merivartioasema, joka sijaitsee kallioisella saarella kaukana Närpiön ulkosaaristossa. Luontoasema sopii veneilijöille, leirikouluille, yrityksille, yksityishenkilöille, lintubongareille, kursseille ja muille ryhmille. Majoitustilaa n. 25 henkilölle. Keittiö, ruokasali, sauna ja kuivakäymälä

Lue lisää

Airbnb

Det finns en del boende i Närpes som hyrs ut via airbnb. Du hittar dem på www.airbnb.fi, sök på Närpes så kommer de boenden som finns i Närpes med omnejd att visas.

Lue lisää