Lapset viihtyvät Närpiössä

Meren läheisyys on kautta aikain vaikuttanut närpiöläisten elämään, ja useimmat lapset ja aikuiset nauttivat rannalla leikkimisestä ja uimisesta. Närpiössä on paljon rantoja, joilla koko perhe voi rentoutua uimisen tai kalastuksen parissa. Fagerössä ravintola Seaside on rannan läheisyydessä, ja siellä voikin paitsi viilentää oloaan jäätelöllä tai taltuttaa rantapäivän jälkeisen nälkänsä myös pelata minigolfia, rantalentopalloa tai vuokrata SUP-laudan.

Meren lähellä sijaitsevassa Strandhemissä voi myös uida, mutta täällä on niin paljon muuta mukavaa tekemistä, ettet välttämättä ehdi. Kotieläinpihalla voi tutustua pieneläimiin kuten possuihin, lampaisiin, kalkkunoihin, kanoihin ja kaneihin ja eläinten hoitoon ja ruokintaan saa halutessaan osallistua. Strandhemissä voi myös onkia, meloa kanootilla, leikkiä leikkipuistossa tai pelata monenlaisia pelejä. Täällä voit myös lounastaa tai kahvitella ja rentoutua riippumatossa jälkeenpäin. Vauhdikkaimpien kiipeilijöiden kannattaa suunnata Norrnäsin motoriikkapuistoon, jossa sekä aikuiset että lapset saavat temmeltää sydämensä kyllyydestä. Jos sattuu olemaan kehnompi sää, voi järjestää eväsretken grillikodassa.

Närpiön keskustassa sijaitsevan Cornelian lifestyle-liikkeen ja kahvilan ihanassa puutarhassa voi vuokrata polkuautoja, kävellä puujaloilla ja pelata krokettia tai muita pelejä. Verkkaisemman toiminnan ystäville on tarjolla kotiseutumuseo, jossa voi rauhassa perehtyä entisaikojen elämään Närpiössä. Voit myös varata paikan museoseikkailulle, joka on pakohuonepeli museoympäristössä. Seikkailu on saatavilla sekä aikuisten että lasten versiona. Cornelia järjestää myös jännittäviä mysteerikävelyjä, jotka varataan etukäteen. Ne sopivat sekä lapsille että aikuisille.