Map

Kasvihuoneravintola Linds Kök

Kasvihuoneravintolaan astuessaan tuntuu kuin olisi matkannut 3000 km etelään. Mansikan- ja tomaatintaimet, hedelmäpuut ja syötävät kukat toivottavat sinut tervetulleeksi. Sisustuksen lisäksi yllätyt tuoreista makuyhdistelmistä. Hyvä retkikohde ryhmille, perheille jne.

Lue lisää

Teboil Strandhovet/Rantahovi

Monipuolisessa ravintolassamme on tarjolla kaikkea lounaasta, pizzasta ja hampurilaisista à la carte -annoksiin. Kahvitauolla sopii nauttia sämpylöitä ja pullaa.
Ravintolassamme on tilaa 110 asiakkaalle, kesäisin lisäksi 30 asiakkaalle ulkoterassilla.
Toivotamme tervetulleiksi myös suuremmat ryhmät, mielellään ennakkovarauksella

Lue lisää

Restaurang Sea Side

Ravintola Sea Side on kesäravintola merinäköalalla. À la carte -listan lisäksi tarjoamme pizzaa, purilaisia, irtojäätelöä ym. Valikoimassa on myös virkistäviä juomia. Alueella on minigolfrata (rakennettu 2013), beachvolleykenttä, uimaranta ja pienvenesatama.

Lue lisää

Pizzeria Casa

Pizzeria Casa tarjoaa sinulle palan aitoa italialaista ruokakulttuuria Närpiön keskustassa. Poikkea maistamaan tunnetusti hyviä pizzojamme. Tarjoamme laajan valikoiman huolella leivottuja pizzoja ja runsaasti tuoreita kotimaisia raaka-aineita.
Tarjoamme makukokemuksen, jonka taatusti haluat kokea uudestaan! Tervetuloa!

Lue lisää

Oneil´s Kitchen

Välkommen till Oneil´s Kitchen

Vi serverar en smaklig lunchbuffé varje vardag

Fredagskvällar ordnar vi olika buffeér

Vi tar även emot catering och beställningar övriga tider

Vår restaurang rymmer 70 gäster 

Lue lisää

Kotipizza Närpes

Tarjoamme pizzaa, raikkaita salaatteja, kahvia ja muffineja. Nauti suuresta kesäterassistame. Pizzamme ovat laktoosittomia tai vähälaktoosisia ja valikoimassa on myös gluteenittomia vaihtoehtoja. Olemme toimineet Närpiössä yli 20 vuotta. Tervetuloa!

Lue lisää

Konditori Wilson (Hembageri Wilson Konditori)

Viihtyisä konditoria Närpiön keskustassa, hyvää kahvia, kotona leivottuja herkkuja, suolaista ja makeaa. Torstaisin hernekeitto+vohveli. Salaatteja, piiraita jne. Kotiviemisiksi leipää ja leivonnaisia kaupan hintaan. Herkullisia kerma- ja prinsessakakkuja, myös voileipäkakkuja. Kesäisin irtojäätelöä ja suuri aurinkoinen ulkoterassi! Väälkumi! kuten Närpiössä sanotaan.

  • Bakverk hos Wilsons konditori
  • Konditori Wilson
Lue lisää

Hotel Red & Green

Katamme aamiaisen, brunssin, lounaan ja illallisen. Tarjoamme klassista ruokaa seudun ja kauden parhaista raaka-aineista eurooppalaisin vaikuttein. Ruoka- ja viinilistamme uusiutuvat useita kertoja vuodessa. 

Ota yhteyttä, jos tarvitset pitopalvelua – me autamme järjestelemään onnistuneet juhlat.

Lue lisää

Cornelia

Tervetuloa Corneliaan, viihtyisään lifestyleputiikkiin, jossa on kahvilanurkkaus, sisustusesineitä ja vaatteita aidossa 1800-luvun miljöössä. Kesäisin voit nauttia makeita ja suolaisia kotileivonnaisia ja kotijäätelöä kauniissa puutarhassamme. Tutustu myös maalaismuseoon!

Lue lisää

Citygrillen

Torinlaidan CityGrillen ruokkii kaikki nälkäiset suut. Meiltä hampurilaiset, makkarat, ranskalaiset ja muusi sekä gluteenittomat ja vegetaariset vaihtoehdot. Myös laaja juomavalikoima. Tervetuloa!

Lue lisää

Citybrasserie Kök & Deli

Citybrasserie tarjoaa kotitekoista kotiruokaa ja raikkaat salaatit. Tarjoaa myös pitopalvelua ja toimii tilausravintolana.

Lue lisää

Bistro Café & Catering

Bistro Café & Catering toivottaa tervetulleeksi aivan Närpiön keskustassa! Maukas lounasbuffet maanantai-perjantai. Ryhmävaraukset myös aukioloaikojen ulkopuolella! Cateringpalvelu.

Lue lisää

Arom Bar&Café

café, lounge & sportbar

  • Arom bar&café terass
Lue lisää