Österbottens bästa lunch

finns i Närpes

Lunch vecka 42 | Veckans lunchschema för restauranger i Närpes

Utskriftsvänlig version
Måndag 16.10 Tisdag 17.10 Onsdag 18.10 Torsdag 19.10 Fredag 20.10

Morots- och batatsoppa (G,L)

Strimlad kyckingfilé i bacon-koskenlaskiasås, ris (G,L)

Småbiffsgryta med champinjoner och purjolök, pariserpotatis (G,L)

* Fruktsallad med vaniljvisp (G,L)

Buffén står dukad 10.30-14.30

Sparrissoppa (G,L)

Bistro´s gräddiga kållåda (G,L)

Köttfärsbiffar i chili-cheddarostsås (G,L) potatismos (H)

* Hallonkvarg (G,L)

Maletköttsoppa (G,L)

Schnitzel med bearnaisesås, ugnsklyftpotatis (L)
(glutefri schnitzel fås från köket)

Janssons frestelse (G,L)

* Marängswiss (G,L)

Bistro´s gräddiga laxsoppa (G,L)

Ciderbrässerad griskind i gräddsås (G,L) potatismos (H)

Stekt nötlever med lök- baconsås (G,L)

* Pannkaka med sylt och grädde (L)

Auraostsoppa (G,L)

Black Angusstek i granatäppelsås, potatisgratäng (G,L)

Asiatiska kycklingfärsbiffar med sweet chilidip (G,L)

* Kladdkaka med vaniljvisp (H)

TREVLIG HELG!

Grillbiff med bacon- koskenlaskijaostsås och klyftpotatis (G,L)

Sweet & sourkyckling med wokgrönsaker och jasminris (G,L)

Bär- och vaniljrulltårta(G,L)

Matiga sallader från salladsbaren må- to kl 11-15

Ostpanerad kycklingschnitzel med sourcream & oniondip(G,L)

Krämig medelhavslax med ugnsrostade grönsaker(G,L)

Apelsin- och chokladkvarg(G,L)

Pepparbakad fläskkarrè med plommon- och ingefärssås (G,L)

Rödspätta Meuniere med gräslöksmos och remouladesås(G,L)

Örtdoftande rödbetsbiffar med pepparrotsgräddfilsås(G,L)

Öjakaka( L)

Noisetter med bearnaiseremoulade och pommes frites(G,L)

Köttbullar med gräddsås, potatismos och lingonsylt(G,L)

After eightpäron med vaniljskum(G,L)

Wienerschnitzel med pepparsås och klyftpotatis(G,L)

Tex mex buffè med köttfärs, tortillas och goda tillbehör(G,L)

Havtornskräm med vispgrädde(G,L)                   

Hemlagade godsaker för hemköp från delidisken!

Ugnslax gratinerad med tomatfärskost (G,L)

Mexikansk chili-köttgryta med Nachos (G,L)

Grönsakswok på husets vis (G,L)

Nyponkräm med vaniljgrädde (G,L)

Fiskfärsbiffar med äppelgräddfil (G,L)

Djävulskyckling med getost och pommes frites (G,L)

Höstig kantarellsoppa (G,L) med hembakt bröd (L)

Marängsviss (G,L)

Wallenbergare med löksås och potatismos (L)

Gräddig laxsoppa (G,L) med hembakt bröd (L)

Broccoli-ostpaj (L)

Äppel och päronkvarg (G,L)

Strömmingsflundror med citron-dillsås och potatismos (L)

Cornflakespanerad kyckling med curryaïoli (G,L)

Asiatisk svampgryta (G,L)

Fattiga riddare med sylt och vispgrädde (L)

Pepparbiff av nöt med klyftpotatis (G,L)

Husets räk och skaldjurspasta (L)

Krämig majssoppa (G,L) med vegetariska quesadillas (L)

Fudgekaka (L)

Broilerlår med ananas & curry (L,G)

Tex mex gratäng med nachos och salsa (L)

Päronkräm med mintgrädde (L)

Hemlagade köttbullar med kryddig gräddsås, potatismos (L,G)

Ugnsbakad kalkonfilé med senap-salviasås (L,G)

Chokladkaka med kokostosca (L)

Krämig laxsoppa (L,G)

Kebab med yoghurtsås, pommes frites (L,G)

 

Ugnspannkaka med sylt och grädde (L)

 

Klassisk kalops, inlagda rödbetor (L,G)

Jerkmarinerad kyckling, jerksås, ris (L,G)

Choklad-moccamousse (L)

 

Schnitzel med krämig vitvinssås, cajunkryddade klyftpotatisar (L)

Glutenfri schnitzel från köket

Tonfisk-broccolipaj (L)

Citronkladdkaka (L)

A la carte kl. 17-21

Söndagslunch 11.30-16