Lunch vecka 12 | Veckans lunchschema för restauranger i Närpes

Utskriftsvänlig version
Måndag 20.03 Tisdag 21.03 Onsdag 22.03 Torsdag 23.03 Fredag 24.03

Blomkålssoppa med knaperstekt bacon (G,L)

Kreolsk kyckling, ris (G,L)

Biff a´la Lindström, ugnsklyftpotatis (G,L)

Havtorns moussé (G,L)

Lunchen serveras 10.30-14.30

Zuccinisoppa med ädelsot (G,L)

Stekt strömming med "gräddblöijte" (L)
(glutenfri strömming från köket)

Örtkryddad grisstek i gräddsås (G,L) potatismos (H)

Drottningkvarg (G,L)

Tomatsoppa med fetaost (G,L)

Strimlad nötfilé i kantarellsås (G,L)

Stekt knackkorv med senapssås (G,L) potatismos (H)

Äppelrutor med vaniljsås (H)

Ärtsoppa med rökt sifläsk (G,L)

Filé Rosé, örtrostad potatis (G,L)

Chili- och ingefära marinerad kyckling, ris (G,L)

Pannkaka med sylt och grädde (L)

Rucolasoppa med parmesan (G,L)

Schnitzel med ost- paprikasås, potatisgratäng (G,L)
(glutenfri schnitzel från köket)

Grönsaksbiffar med äppeltzatziki (G,L)

Snövitspudding med sylt (G,L)

TREVLIG HELG!!

Peppriga pannbiffar med bacon- och champinjonfräs (G,L)

Stir fry med fläskfilé och sataynudlar(L)

Blåbär- och banankvarg(G,L)

Salladsbar må-fre kl. 11-15

Noisetter med bacon- koskenlaskijaostsås, friterad potatis(G,L)

Kycklingfilé Africana med jasminris(G,L)

Kokosbollar (G,L)

Ostschnitzel med chilimajonnäs och klyftpotatis(G,L)

Brasseriets asiatiska fisk- och skaldjursgryta(G, L)

Rabarber- och fläderkräm med jordgubbar och vaniljskum (G,L)

Chipotlekyckling med tortillas/mexiris och tillbehör(G,L)

Viltkryddade färsrullader med vinbärssås och potatismos(G,L)

Kladdkaka Rocky Road (L)

Grillbiff med barbequesås och klyftpotatis (G,L)

Pankopanerade laxnuggets med mangomajonnäs (L)

Hembakade vaniljbullar (L)

MIDDAGSBOX må-fre 15-17.30 8,50€ (beställ senast kl 14)

Helstekt grisfilè med konjak - Dijonsenapssås(G,L)

Tacogratäng med gräddfilssås och salsa(G,L)

Sparrissoppa(G,L) med hembakat bröd

Päron-äppelkräm med kanelgrädde(G,L)

Auraost fylld köttfärslimpa med brunsås potatismos(G,L)

Cornflakes panerad kyckling med äppel-curry sås(L)

Grönsakspasta med tomatsås och basilika(L)

Tiramisukaka(L)

Schnitzel med Bearnaisesås och pommes frites(L) (Glutenfri schnitzel fås från köket)

Kalkongryta med svamp och syltlök(G,L)

Pumpasoppa(G,L) med hembakat bröd

Persikomousse med Tuplakross(G,L)

Husets nötköttsgryta med champinjoner och tranbär(G,L)

Stekt lax med kall räksås och potatismos(G,L)

Ärtsoppa med Oravais bacon(G,L) och hembakat bröd

Pannkaka med sylt och grädde(G,L)

Rödvinstek med ugnstomater och husets klyftpotatis(G,L)

Indisk tandori kyckling med kikärter och ris(G,L)

Vegetariska fyllda paprikor (G,L)

Cheesecake Brownie (L)

Korvstroganoff (L,G)

Panerad spätta med remouladsås (L)

Potatismos

Glass med chokladsås (G)

Köttfärsbiffar i lökskysås (L,G)

Laxsoppa (L,G)

Chokladrutor (L)

Helstekt grisfilé med pepparsås (L,G)

Thai currykyckling (L,G)

Bärkräm (L,G)

Kalops (L,G)

Köttfärs och baconlåda (L,G)

Fattiga riddare (L)

Schnitzel med mustapekkasås (L,G)

(glutenfri schnitzel fås från köket)

Potatisgratäng

Ugnsgrönsaker

Minigrisar (L)

 

Fredagkväll a la carte 17-21 Söndagslunch 11.30-16