Lunch vecka 8 | Veckans lunchschema för restauranger i Närpes

Utskriftsvänlig version
Måndag 20.02 Tisdag 21.02 Onsdag 22.02 Torsdag 23.02 Fredag 24.02

Gurksoppa med kallröktlax (G,L)

Nachopanerad kyckling med västerbottensås, ris (G,L)

Spagetti med köttfärssås (L)

Aprikoskräm med vispgrädde (G,L)

Lunchen serveras 10.30-14.30

Blomkålssoppa med rostad vitlök (G,L)

Filépanna med bacon och soltorkad tomat (G,L)

Strömmingsflundror med "gräddblöijte" (L) potatismos (H)
(glutenfri strömming från köket)

Jordgubbskvarg (G,L)

Maletköttsoppa (G,L)

Wienerschnitzel, ugnsklyftpotatis (L)
(glutenfri schnitzel från köket)

Skinkfrestelse med koskenlaskia (G,L)

Äppelkaka med vaniljsås (H)

Kycklingsoppa med äpple och curry (G,L)

Köttbullar i gräddsås (G,L) potatismos (H)

Ugnslax på rotsaksbädd (G,L)

Plättar med sylt och grädde (L)

Skogssvampssoppa (G,L)

Oxstek med bacon- pepparsås, pariserpotatis (G,L)

Broccolibiffar med ost och vitlök (G,L)

Mariannebrownie med vispgrädde (H)

Pannbiffar i bacon- och dragonsås, stekt potatis (G,L)

Pepprig oxpanna med cornichons och syltlök(G,L)

Havtornskräm med vaniljskum(G,L)

SALLADSBAR MÅ – FRE KL 11 – 15

Bbq-glazad fläskfilè med äpple, lök och klyftpotatis(G,L)

Chili- och jordnötskyckling med kokosmjölk och basmatiris(G,L)

Päron- och mintchokladkvarg med kinuski(G,L)

Grillbiff med cognac-pepparsås och potatisgratäng(G,L)

Ostpanerad rödspätta med limeyoghurtsås och gräslöksmos(L)

Hallon- och vaniljris(G,L)

Brasseriets siksoppa (G,L)

Fylld köttfärslimpa med ost och rökt skinka, dijonsenapssås(G,L)

Nötlever anglaise med bacon, kapris och lök(G,L)

Fattiga riddare med hallonsylt och vispgrädde(L)

 

Wienerschnitzel med örtrostad klyftpotatis och rotfrukter (G,L)

Krämig fajitakyckling med mexikanskt grönsaksris (G,L)

Kladdkaka med mintskum(L)

Middagsbox må-fre 15-17.30 8,50€ (beställ senast kl 14)

Tortillabuffè med tillbehör (G,L)

Kyckling med Auraostsås och ris (G,L)

Persikokräm med Daimgrädde (G,L)

Ugnsbakad lax med äppel och purjolök (G,L)

Leverkalops med bacon, potatismos och rårörda lingon (G,L)

Pasta bolognese (L)

Jordgubbskvarg (G,L)

Jägarschnitzel med potatismos (L) (Glutenfritt fås från köket)

Traditionell korvstroganoff (G,L)

Morotsoppa (G, L) med krutonger (L)

Körsbärskaka med glasyr (L)

Gräddstuvad nötkött med vitlök (G,L)

Fiskfärsbiff med gräddfilssås(G,L)

Husets ärtsoppa med rökt bacon(G,L) och hembakat bröd (L)

Fattiga riddare med sylt och grädde (L)

Svartvinbärsmarinerad nötstek med honungsrostade morötter och potatisgratäng (G,L)

Cornflakes panerad kycklingfilè med currymajonnäs (L)

Vegetarisk pasta (L)

Chokladmousse med granatäppel (G, L)

Kebab med yougurtsås och pommes (G,L)

Ugnskorv (G,L)

Moccarutor

Stektfläsk (G,L)

Tupp i vin (G,L)

Fruktkvarg

Glaserade ribs (G,L)

Lax i hollandaise sås (G,L)

Bullagott

Makaronilåda

Gräddig laxsoppa (G,L)

Chokladmunkar

Schnitzel med pepparsås

Varma grönsaker

Potatisgratäng

Chokladkräm