Lounas viikko 8 | Viikon lounaslista Närpiön ravintoloissa

Utskriftsvänlig version
Måndag 20.02 Tisdag 21.02 Onsdag 22.02 Torsdag 23.02 Fredag 24.02

Gurksoppa med kallröktlax (G,L)

Nachopanerad kyckling med västerbottensås, ris (G,L)

Spagetti med köttfärssås (L)

Aprikoskräm med vispgrädde (G,L)

Lunchen serveras 10.30-14.30

Blomkålssoppa med rostad vitlök (G,L)

Filépanna med bacon och soltorkad tomat (G,L)

Strömmingsflundror med "gräddblöijte" (L) potatismos (H)
(glutenfri strömming från köket)

Jordgubbskvarg (G,L)

Maletköttsoppa (G,L)

Wienerschnitzel, ugnsklyftpotatis (L)
(glutenfri schnitzel från köket)

Skinkfrestelse med koskenlaskia (G,L)

Äppelkaka med vaniljsås (H)

Kycklingsoppa med äpple och curry (G,L)

Köttbullar i gräddsås (G,L) potatismos (H)

Ugnslax på rotsaksbädd (G,L)

Plättar med sylt och grädde (L)

Skogssvampssoppa (G,L)

Oxstek med bacon- pepparsås, pariserpotatis (G,L)

Broccolibiffar med ost och vitlök (G,L)

Mariannebrownie med vispgrädde (H)

Pannbiffar i bacon- och dragonsås, stekt potatis (G,L)

Pepprig oxpanna med cornichons och syltlök(G,L)

Havtornskräm med vaniljskum(G,L)

SALLADSBAR MÅ – FRE KL 11 – 15

Bbq-glazad fläskfilè med äpple, lök och klyftpotatis(G,L)

Chili- och jordnötskyckling med kokosmjölk och basmatiris(G,L)

Päron- och mintchokladkvarg med kinuski(G,L)

Grillbiff med cognac-pepparsås och potatisgratäng(G,L)

Ostpanerad rödspätta med limeyoghurtsås och gräslöksmos(L)

Hallon- och vaniljris(G,L)

Brasseriets siksoppa (G,L)

Fylld köttfärslimpa med ost och rökt skinka, dijonsenapssås(G,L)

Nötlever anglaise med bacon, kapris och lök(G,L)

Fattiga riddare med hallonsylt och vispgrädde(L)

 

Wienerschnitzel med örtrostad klyftpotatis och rotfrukter (G,L)

Krämig fajitakyckling med mexikanskt grönsaksris (G,L)

Kladdkaka med mintskum(L)

Middagsbox må-fre 15-17.30 8,50€ (beställ senast kl 14)

Tortillabuffet (L)

Paistettua broilerinfilettä Aurajuustokastikkeessa ja keitettyä riisiä (G,L)

Persikkakiiseliä ja Daim-kermavaahtoaG,L)

Maksa-pekonipataa, perunamuusia ja survottuja puolukoita (G,L)

Uunilohta ,omena-ja purjokastiketta(G,L)

Pasta bolognesea (L)

Mansikkarahkaa (G,L)

Metsästäjän leike sekä perunamuusia (L) (Gluteenitonta keittiöstä)

Perinteinen makkarastroganoff (G,L)

Porkkanakeittoa (G,L) sekä krutongit (L)

Kuorrutettu kirsikkakakku (L)

Kermassa haudutettua naudanlihaa valkosipulilla (G,L)

Kalamurekepihvit sekä kermaviilikastiketta (G,L)

Talon hernekeittoa savupekonilla (G,L) ja kotona leivottua leipää (L)

Köyhät ritarit, hilloa ja kermavaahtoa (L)

Mustaviinimarjainen naudanpaisti ja kermaperunat (G,L)

Cornflakes paneroitua kanaa ja currymajoneesia (L)

Kasvispastaa (L)

Suklaamoussea granaattiomenalla (G, L)

Kebab med yougurtsås och pommes (G,L)

Ugnskorv (G,L)

Moccarutor

Stektfläsk (G,L)

Tupp i vin (G,L)

Fruktkvarg

Glaserade ribs (G,L)

Lax i hollandaise sås (G,L)

Bullagott

Makaronilåda

Gräddig laxsoppa (G,L)

Chokladmunkar

Schnitzel med pepparsås

Varma grönsaker

Potatisgratäng

Chokladkräm